onsdag 15 september 2010

Tisdag?

Redan Tisdag och klockan är 16.39 men det känns som den är runt 8?
Jobbigt att va ledig och gå upp jobbigt, man får ingen riktig uppfattning om klockan..

Träffade Lija, Elin och Emma idag strax innan 9 för att jobba lite med vårt projekt..
Det är kul att ha någonting att jobba med, inte bara plugga för att göra bra ifrån sig på en tenta.
Hoppas bara att redovisningen inte är när jag och Robban är i Tunisien, missar redan en viktig vecka i skolan innan två tentor och en stor projektredovisning. Men andra projketgrupp kommer hata mig när jag säger att jag ska bort veckan innan redovisningen. Men redan bokat och betalt! ;) Kommer ju inte missa redovisningen iaf och kan säkert göra en hel del hemma så det inte blir orättvist. (: Gäller bara att övertyga de andra också. :)

Det är iaf hit vi ska åka, Hotell Chams el Hana i Tunisien. :) kommer bli grymt!


Har ringt till lite företag idag med och försökt hitta praktikplats, men det är så svårt. De flesta företagen vill inte ta emot för att dom inte har tid att ta hand om en praktikant, eller så har dom för lite att göra eller vill helt enkelt inte. Fattar inte varför, vi är ju en tillgång för ett företag inte en plåga! Fatta hur mycket gratisarbete vi gör under 8 veckor! Företagen borde ju ansöka om att få ha oss som praktikanter ist. :P
Men vi får väl se hur det går, har kanske fått in en fot på ett företag utanför Borås. Hoppas, hoppas!
Usch nej, sluta tänka på praktik och tänka på en  massa roliga saker ist! Kolla på lite mer bilder ifrån Tunisien kanske och längta? Skicka lite sms till Segbert med. ^^, Längtar tills han kommer hit imorgon. :)

Puss Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar