torsdag 21 oktober 2010

8 Tips för en gladare och mysigare Höst!

1 Mys
Aldrig får man lov att mysa så mycket och så innerligt som under hösten! Allt du behöver är en stycke varm filt, en bra film och/eller tidning, mysbelysning (gärna levande sådan) samt varm dryck. Sen är det bara att slappna av, gärna i sällskap med någon man tycker om.

2 Unna dig en fika eller god mat
Med höstens inträdelse är det lämpligt att lägga allt vad "beachform" heter bakom sig - det enda som ska formas nu är kärlekshandtagen och det gör man bäst med hjälp av fika och massa god mat.

3 Shoppa

Unna dig att köpa en riktigt skön och fin jacka som du verkligen trivs i. Du och jackan kommer trots allt tillsammans att stöta och blöta er igenom varje sabla dag fram till april.

4 Inrätta vardagstradition

Bestäm med dina kompisar att ni tillsammans tittar på en speciell tv-serie varje vecka. Poppa popcorn, koka te och kura upp er tillsammans i soffan. På så vis har ni något att se fram emot även mitt i veckorna. Exempelvis går ju Desperate Housewives på tisdagar...

5 Jula redan nu.
Hur mycket det än kan störa dina grannar så köp en riktigt stor och maffiga julstjärna och montera upp i fönstret redan nu. De skänker ju så mycket värme och glädje. Så varför vänta till jul? Kanske finns det någon granna som du aldrig tidigare träffat som kommer för att diskutera din Jultradition? En ny vänskap kanske?

6 Go finish
Gå till badhuset, bada en smula för syns skull och spring sedan raka vägen till bastun. Sitt sedan där och götta dig i värmen (som vilken Thailandsvärme som helst).

7 Läs.
Låna eller köp ett gäng böcker, perfekt sätt att fly mörka eftermiddagar. Jag kan inte säga att jag är någon storläsare men böcker som jag fastnat för är bland annat historierna om Dave Plezer och hans tragiska barndom. Det är en självbiografi i tre delar och framför allt de två första böckerna och otroligt spännande. Känner man för någonting annat så är Svensk Maffia en annan spännande bok om olika kriminella Mc-gäng i Sverige. Oväntat bra faktiskt.

8 Promenera
 Det finns nog ingen annan tid på året som jag tycker om att vara ute att gå, hösten är så himla färgstark och vacker. Alla löv som byter färg och doften. Passa på att ta några djupa andetag när du väl är ute, man får en otrolig energi!


Om det skulle vara så att inte något av tipsen ovan passar dig så kom på dina egna, det kanske finna någonting som du alltid gör varje höst som får dig på bra humör! Unna dig lite tid för dig själv och din partner, alla runt omkring dig tjänar på att du mår bra och utstrålar glädje!

Puss Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar