söndag 30 september 2012

Inbrott?

Blää.
Lämnade av Robban på Landvetter på morgonen idag och nu har jag spenderar hela dagen framför datorn och kollar på serier. Deprimerande.

Till råga på allt så hade vårt fönster i köket blåst upp och jag hade hört konstiga ljud. Livrädd som jag är var min första tanke att ringa till polisen för det lät som någon försökte ta sig in.

Sen tog jag upp pappas nr på mobilen för jag hade precis pratat med honom så jag visste att han hade mobilen nära
Tänkte ringa typ tre gånger men det slutade istället med att jag sa till mig själv att jag skulle växa upp och sluta vara en barnunge..

Sagt och gjort, ut staplade jag på mina "lätta" fötter och in i köket.
Ljudet var så klart borta och allt jag såg var ett öppet fönster..

Eftersom vi renoverar köket och målat om taket hade vi inte någon lampa installerad i taket utan Jag fick leta fram kontakten till bygglampan och kunde först då tända ljuset.

Jag smyger fram till fönster och kilar ut, inte ett liv tills jag hör ett litet "mjau". Stackars lilla Judith hade tyckt att det var ett ypperligt tillfälle för henne att smita ut lite medan jag kollade på film problemet var bara att fönstret var för högt upp och hon kunde inte hoppa in igen.

Så där hade hon stått ute i regnet, vem vet hur länge och försökt hoppa in till sina bebisar igen..

Ut springer jag i strumporna och möter en vettskrämd katt som näst intill hoppar upp i ansiktet på mig när jag kommer springandes.

Historien fick som tur var ett lyckligt slut och Judith ska få gå ut på äventyr när hennes bebisar vuxit upp och kan ta hand om sig själv. Tills dess ska jag se till att alla fönster håller sig stängda!

Nu är det bara jag som ska varva ner igen och vänta tills på fredag innan jag kan slänga mig i famnen på Robban igen.. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar